27.03.2012 15:18

Anióny a ich význam

Anióny sú záporne nabité molekuly. Vďaka zápornému nabitiu odstraňujú prach zo vzduchu, zabraňujú vývoju baktérií a neutralizujú vírusy s kladným nabitím. Dá sa povedať, že anióny vo vzduchu, sú ako vitamíny v potravinách. Anióny sa zvyknú nazývať aj: vzdušnými vitamínmi, čističmi vzduchu alebo aj prvkami dlhovekosti.

Anióny sú tiež veľmi účinné pri ochrane zdravia. Čím viac aniónov sa nachádza vo vzduchu, tým menej je v ňom mikroorganizmov. Podľa Svetovej zdravotníckej organizácie, množstvo aniónov v čerstvom vzduchu by nemalo byť menej ako 1000 molekúl na 1 cm3.

S využitím jedinečných vlastnosti aniónov, boli uvedené na trh aj aniónové vložky  a intímky WinIon s aniónovou vrstvou, ktorá v špecifických podmienkach, teda pri určitej teplote, vlhkosti a styku s telom, aktivuje inteznívny prívod aniónov, až do 5800 na 1 cm3. Vďaka tomu pôsobia tieto vložky aj proti baktériám a zápalom.

Záporné ióny priťahujú stále viac pozornosti vďaka ich schopnosti navodiť relaxáciu v dnešnom mimoriadne stresujúcom životnom štýle. Pre celkové zdravie, anióny pomáhajú omladzovať a revitalizovať všetky systémy a bunky v tele, a tým podporovať silnejší základ k lepšiemu zdraviu.

—————

Späť


Pozrite si video o výskyte a význame aniónov v prírode a ich nedostatku pri súčasnom spôsobe života:


Kontakt




Anketa

Vyskúšali ste už nové aniónové vložky LalaMoon?

Áno (339)
79%

Nie (92)
21%

Celkový počet hlasov: 431


O produktoch

06.03.2014 14:15

Aniónové vložky LalaMoon

Hygienické  aniónové vložky LalaMoon od spoločnosti Winalite sú zdokonalením bežných vložiek. Vyrábajú sa z ekologicky čistých naturálnych materiálov a neobsahujúcich chemické...

Celý článok

—————